Условия за ползване

Онлайн магазин: www.lustymed.com


ДОСТАВКИ 
Всички стоки, които поръчате, се доставят на територията на България до 3 работни дни /с изключение на неделя и официални празници/. 
 
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
Наложен платеж - поръчаните стоки се заплащат при доставка.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА
Lustymed доставя стоки на територията на България до офисите на Еконт Експрес. Моля при поръчка уточнявайте в полето за бележки адрес на офиса, в който желаете пратката Ви да бъде доставена. 
Нова цена за доставка от 26.10.2021г. - 5.99лв. Стоките се заплащат с наложен платеж.

*В случай, че реалната цена за доставка на поръчаните от Вас продукти е по-ниска от посочената по-горе фиксирана цена, Вие ще заплатите реалната цена на куриерската фирма. 


ПОРЪЧКИ
При постъпила поръчка при нас, Вие ще получите отговор на еmail-а, с който сте регистрирани в сайта.
Клиентът може да промени или откаже поръчката си преди тя да бъде на статус "Изпратена". Ако клиентът откаже поръчката и/или не извърши плащането след това, то неговият статус в Online магазина ще бъде променен на "нередовен клиент" и ще му бъдат отказани последващи поръчки.


СТОКИ, ПРОДАЖБА, РЕКЛАМАЦИИ
Стоките, които са изложени в сайта, са обект на продажба и са описани по вид и материал. Оnline магазинът Lustymed не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на стоката.
Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й от магазина на клиента (с ненарушена опаковка и неотпечатана термозащита на капачката).
Куриерските разходи по връщането на пратката са за сметка на клиента.
Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост. Клиентът е длъжен да ни уведоми за неговото решение по телефон или еmail. Връщането на сумата става само по банков път в рамките на 30 дни от датата на получаване на пратката. 
Изпратени пратки за плащане "с наложен платеж" и без опция "преглед" няма да бъдат приемани.
 
АВТОРСКО ПРАВО
Съдържанието на този уебсайт - текст, снимки и друга информация, представляват обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права и са притежание на Lustymed и неговите партньори, предоставили съответната информация.
Lustymed си запазва правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента  на поръчката. Цените на продуктите в онлайн магазина могат да се различават от тези в търговската мрежа. 
Всяко неразрешено ползване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и др. на част или цялото съдържание на сайта, без изрично разрешение на Lustymed, е забранено и ще се преследва по предвидения от закона ред.
 
СИГУРНОСТ
Lustymed има най-съвременните и утвърдени приложения за сигурност, които се отнасят до личната информация на потребителите.
 
РАЗКРИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ НА 3-ТИ СТРАНИ
Lustymed не разкрива, продава, обменя, дава или по какъвто и да било друг начин предназначава за трети лица или компании информацията, която Вие ни поверявате. Единствено изключение от този ангажимент прави случай, при който клиентът е информирал и/или е дал съгласието си при събирането на личните данни (предоставяне на информация на куриерска фирма, която е нужна за доставка), и/или разкриването на личните данни се изисква от приложимото право, и/или за защита на Lustymed и неговите потребители от престъпни/нечестни действия, които могат да застрашат сигурността на горепосочените, но винаги при спазване на действащото законодателство.


КОНТРОЛ ЗА УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Нашата компания има достъп до Вашите данни, посочени при регистрацията Ви. С регистрацията си като член на Lustymed, Вие потвърждавате и се съгласявате личните Ви данни да бъдат обработвани за цели, свързани с Вашата регистрация, при спазване на Закона за защита на личните данни. 

За да получите доклада си за лични данни или да бъдете забравен, трябва да последвате следния линк: http://www.lustymed.com/index.php?route=account/gdpr

1. Изберете вида на заявката си и изпратете имейла си във формата, която се отваря в линка.

2. Ще ви бъде изпратен имейл за потвърждение, трябва да кликнете върху бутона за потвърждение / връзката в имейла.

3. Вашето искане ще бъде обработено и ще бъдете информирани за него чрез доклад на GDPR.