Как да поръчам

Здравейте, 

Можете да направите Вашата поръчка по телефон 089 324 1809 на нашите сътрудници, като им посочите:

- продукта, който желаете;

- име, телефон, град, удобен офис на Еконт Експрес за доставка.


Можете да поръчате и през онлайн магазина като влезете в следния линк: ОНЛАЙН МАГАЗИН

натиснете върху желания от Вас продукт и направите поръчка чрез натискане на бутона "купи".

2. След натискане на бутона "Купи" желаният от Вас продукт ще влезе във Вашата количка за покупка. Отворете количката като натиснете символа кошничка в най-горния десен ъгъл на страницата, където са описани избраните от Вас продукти. Изберете бутона "плащане" и изпълнете стъпките, по-които магазинът Ви насочва. Реалното плащане на продуктите е с наложен платеж при доставка. Тези стъпки включват единствено въвеждане на координатите Ви за доставка. 

3. В следващата стъпка трябва да изберете дали ще си създадете профил на купувач, който да използвате всеки път като купувате от магазина или ще направите покупка без регистриран профил.

Можете да купувате от магазина и без да регистрирате профил. В този случай изберете опцията "плащане без регистрация" и бутона "продължи".

Със създаването на профил, вие ще можете да пазарувате по-бързо, да следите състоянието и историята на поръчките си и да се възползвате от редица бонуси, достъпни само за регистрираните ни потребители. Ако желаете да регистрирате профил изберете опцията "създаване на профил" и попълнете полетата във формуляра с информация, които са същите като полетата, които се попълват и при поръчка без профил. Изберете парола и я потвърдете. Поставете отметка че сте се запознал с Условията за ползване на магазина и натиснете бутона "продължи". Запомнете паролата си за следващи поръчки.  

4. В следващата фаза се попълват Вашите данни, след попълване отново се натиска бутона "продължи" /ако сте създали профил тази фаза изчезва/.

5. Следващата фаза е избор на метод за доставка.Тук има поле, в което посочвате адреса на офис на еконт експрес, където желаете продукта да Ви бъде доставен. Можете да направите и някакви пояснения, относно Вашата поръчка ако желаете. Натиснете бутона "продължи".

6. В следващата фаза се избира метода на плащане, който за момента е единствено "наложен платеж/Cash on Delivery". Запознайте се с условията за ползване на сайта, отбележете че сте се запознали и натиснете бутона "продължи".

7. Последната фаза е потвърждаване на поръчката - ще видите екран със списък с продуктите, които сте поръчали и общата сума, която ще трябва да заплатите при доставката. Ако това е Вашата поръчка натиснете бутона "потвърди" и Вашата поръчка е изпратена. При успех ще видите текста "Поръчката Ви бе приета успешно!"


При поръчките, направени през онлайн магазина ще получите обаждане от нашите сътрудници за потвърждаване на поръчката.

Поръчки направени до 16.00ч. в работен ден и до 11.00ч. в Събота се обработват на същия ден.

Поръчки, направени след 16.00ч. в работен ден, след 11.00ч. в Събота и през празнични и почивни дни се обработват на следващия работен ден.