КАК ДА ИЗБЕРЕМ КАЧЕСТВЕНО АЛОЕ ВЕРА

На какво да обърнем внимание при избора на продукт алое вера?


Алое вера може да се пие и да се използва външно. Счита се, че е най-ефективно когато се приема във форма, възможно най-близка до природната. В течна форма алоето трябва да има минимална обработка. To трябва да бъде подложено на „студена” обработка, за да се запазят оригиналните съставки и свойства на продукта. Добре е да е извлечено от прясно откъснати листа алое и опаковано в рамките на деня, за да се запазят полезните вещества. Препоръчително е да се купува алое от производители, които гарантират че е органично отгледано, без химикали и пестициди. Необходимо е да е от вътрешността на листото, тъй като ако е от цяло листо обработката включва и алоинът, съдържащ се в обвивката.   

Каква е разликата между различните марки?

Алое Вера е продукт, който се продава в много търговски обекти и чрез дистрибутори на фирми за директен маркетинг. Без пряк контрол върху всеки етап, от производството до клиента, е трудно да се осигури качествен контрол на продукта. Проблемите са неправилно съхранение, прекомерна преработка, вредни добавки, разреждане с други субстанции.

Каква е цената на сока от Алое Вера?

Закупувайте продуктите от сигурни източници, при които се знае какъв е процеса на производство, точно какви са съставките, и как се съхранява продукта. Не е необходимо цената на продукта да е висока, тъй като тя може да е натоварена с тежка дистрибуторска машина, която го оскъпява значително. Размерът на опаковката също влияе върху цената. Със закупуването на по-голяма опаковка си спестявате цената за опаковка и етикетиране, с която неизбежно е натоварен продукта в по-малка опаковка.  

Какви са сертификатите, които продуктът трябва да притежава?

Необходимо е продуктът да има сертификат за анализ, който показва в подробности съдържанието,  и характеристиките на продукта, както и резултати от микробиологичните му изследвания за съдържание на патогени, които могат да ви разболеят, ако са над здравословните норми.

Трябва да притежава и сертификат за добра производствена практика, с който се гарантира произхода, качеството на процеса на производство и нормите съгласно които е проведен, както и безопасността и ефективността на продукта за употреба от хора.

Съществуват независими неправителствени организации, които провеждат допълнително сертифициране на продуктите. Тези сертификати не са задължителни, те се използват за повдигане реномето на производителя и обосноваване цената на продукта. 

Важно от етикета! Обърнете внимание дали продуктът е за пиене или само за външна употреба. Вижте процентното съдържание на алое вера в продукта. Описано ли е точно какво съдържа продукта.

При продуктите за пиене обърнете сериозно внимание посочено ли е как е стабилизиран продукта, какви и в каква концентрация са използваните стабилизатори.  


ЗА ПРОДУКТИТЕ АЛОЕ ВЕРА НА FRUIT OF THE EARTH

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Sale

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра

Лв.79.99Лв.94.99

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДНА оп..

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Sale

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра

Лв.139.99Лв.189.98

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДЕН ПА..

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел -  3бр. по 946мл. Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел -  3бр. по 946мл. Sale

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3бр. по 946мл.

Лв.89.99Лв.104.97

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДЕН ПА..

Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)