Алое Вера за добро храносмилане

Източник на информация Organic Facts


Адаптогенните свойства на алое вера са полезни за правилното храносмилане. То осигурява по-добра абсорбция на хранителните вещества и елиминира вредните елементи чрез гладка екскреция. Здравословният храносмилателен процес влияе положително върху вашите мисли и действия, като по този начин се стимулира цялостното здраве. То лекува синдрома на раздразнените черва, запека и други стомашно-чревни състояния на вашата храносмилателна система.

Алое Вера има съединения, наречени полизахариди, които имат способността да лекуват множество храносмилателни разстройства и язви. Язвите са една от последиците от храносмилателните проблеми, които ефективно се облекчават от този растителен екстракт. Много изследвания са доказали, че той лекува проблеми като болестта на Крон, пептични язви и други нарушения в храносмилателния тракт. Ако страдате от язви и консумирате екстракт от Алое Вера за поне 3-4 седмици, със сигурност ще забележите положителни резултати.

АЛОЕТО ПОМАГА ХРАНОСМИЛАНЕТО И РАЗРЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ ПРИ ЗАПЕК И ДИАРИЯ

Лошото храносмилане е свързано с много заболявания. Правилно функциониращият храносмилателен тракт е една от основите на здравето. Алоето помага за успокоение и прочистване на храносмилателния тракт и за подобряване на храносмилането. Интересното за алоето, при вътрешно приемане е, че, тъй като е адаптоген, то помага и при запек и при диария. Това растение е лек за много хора с проблеми, като синдром на раздразнените черва, както и киселинен рефлукс. Алое Вера също помага за намаляване количеството на неприятелските бактерии  в червата и поддържа чревната флора в равновесие. Алое е и средство против глисти. 

*В сатията е посочен източника на информация, тя не е медицински съвет. 

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Sale

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра

Лв.79.99Лв.94.99

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДНА оп..

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Sale

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра

Лв.139.99Лв.189.98

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДЕН ПА..

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)