Алое Вера при спорт и натоварвания

Източник: www.thesuperfoods.net

Алое вера е многогодишно растение, което расте в тропическите и субтропичните райони. Това растение съдържа много вода в листата си. Съдържа прозрачен гел, който се състои от 99% вода и 1% гликопротеини и полизахариди.


Докато полизахаридите ускоряват възстановяването и растежа на кожата, гликопротеините намаляват възпалението и болката. Алое Вера също съдържа витамин А, С, В12 и Е, цинк, калций, магнезий, есенциални мастни киселини, аминокиселини, липиди и стероли.


Продуктите от алое вера се използват както външно, така и вътрешно от спортисти, които искат да поддържат добро здраве и енергия.


Той е отличен за тези, които изпитват дискомфорт или износване на мускулите. Пиенето на алое вера детоксифицира организма, подсилва имунната система и подобрява проблеми като напрегнати мускули, разкъсани мускули, навяхвания, разкъсвания и синини.


Освен това гелът от алое вера може да се използва локално върху напрегнати мускули, за да осигури облекчение. Той може да бъде включен в ежедневните масажи при спортисти и други хора, които извършат тежка физическа дейност.


Няколко изследвания са установили, че противовъзпалителните съставки, съдържащи се в алое вера, могат да се предпазват от различни хронични и други възпалителни състояния като възпаление на мускулите (миозит), бурсит, тендинит.

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Sale

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра

Лв.79.99Лв.94.99

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДНА оп..

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Sale

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра

Лв.139.99Лв.189.98

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДЕН ПА..

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)