Алое Вера за отслабване

Източник: Organic Facts

Какво прави алоето, за да ни помогне да влезем във форма? 

Алое вера е детоксикиращ агент, който помага на тялото да отстрани отпадъците. Растението алое ни помага да изгаряме мазнините. Подобрява метаболизма и производството на мастни киселини, което несъмнено е важно в борбата за отстраняване на излишните мазнини от телата ни.

Алое Вера е естествено слабително средство, което насърчава чревната функция и ни помага да отстраняваме токсините от тялото, да смиламе по-добре храната и да поддържаме естествен баланс.

***

Сред чудодейните свойства на растението е, че подмладява и прави фигурата стройна. В него се съдържат над 400 хранителни вещества. To регенерира клетките, освобождава от отровите и действа витализиращо – кожата става гладка, нежна и фина. 

Не забравяйте, че алое допълва режима за отслабване /хранителен и двигателен/. Това означава, че трябва да следвате режим за балансирано хранене - като намалите консумацията на мазнини, особено на тези на животинска основа (с животински произход), както и на въглехидрати, захар и брашно и увеличите консумацията на зеленчуци, плодове и зърнени храни. Освен това е необходимо да включите в ежедневието си поне 30 минути упражнения, които снабдяват белите дробове с кислород, като аеробна гимнастика, ходене пеш, плуване, ритмични движения, каране на велосипед, йога и др.

Вижте нашите предложения за рецепти с 99,8% сок от Алое вера, Fruit of the Earth, подпомагащи хранителния режим при борба с наднорменото тегло:  смутита, чайове и фрешове

*В сатията е посочен източника на информация, тя не е медицински съвет.  
Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра Sale

Алое Вера Сок 99.8% от вътрешен гел - 3.8 литра

Лв.79.99Лв.94.99

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДНА оп..

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра Sale

Сок Алое Вера 99.8% от вътрешен гел - изгоден пакет: 2 бр. по 3.8 литра

Лв.139.99Лв.189.98

ОРГАНИЧЕН СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА 99,8% от вътрешен гелПроизводител: Fruit of the Earth, #1 в САЩИЗГОДЕН ПА..

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)